• Sazonova 4, Beograd, Republika Srbija
  • +381 (0)11 4233 204office@nkre.rs

Vrednovanje nekretnina i projekata

PROCENA VREDNOSTI NEKRETNINA/PROJEKATA

Našim klijentima nudimo usluge procene vrednosti nepokretnosti u procesu sticanja vlasništva posredstvom bankarskih kredita. Sarađujemo sa proceniteljskim kućama sa višegodišnjim i proverenim iskustvom i sa vodećim poslovnim bankama u zemlji.

U mogućnosti smo da ponudimo izradu izveštaja o proceni vrednosti stambenih nepokretnosti, kancelarijskog i maloprodajnog prostora u roku do 72h, u svemu prema važećoj nacionalnoj odnosno međunarodnoj regulativi iz ove oblasti, kao i usklađenu sa zahtevima konkretne poslovne banke.

Takođe, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo i usluge procene vrednosti svih drugih nepokretnosti, nevezano za odobravanje bankarskih kredita.

Pored toga, našim klijentima omogućavamo i usluge izrade biznis planova za investicione projekte izgradnje objekata i konsultantske usluge u vezi sa procenjivanjem vrednosti investicija i objekata.

ZAŠTO BAŠ MI?

Ukoliko želite da kupite ili prodate nekretninu, kupite lokaciju i izgradite nekretninu, da to uradite na efikasan, brz i jednostavan način, a da pri tome dobijete maksimalan mogući kvalitet za uložena sredstva, sa nama ćete imati profesionalan i siguran način da završite kompletan posao uz puno poverenje i odgovornost.

ŠTA VAM MI NUDIMO?

Nudimo kompletnu uslugu koja se odnosi na kupoprodaju nepokretnosti i rešavanje svih imovinsko-pravnih pitanja na jednom mestu.

NAŠ TIM

Naš tim poseduje široko stručno znanje i poznavanje lokalnog tržišta iz oblasti posredovanja i prodaje nekretnina, što mu omogućava da svojim klijentima ponudi najefikasnija rešenja i kompletan konsalting.