• Sazonova 4, Beograd, Republika Srbija
  • +381 (0)11 4233 204office@nkre.rs

Rezidencijalna vila, luksuzne gradnje

Rezidencijalna vila, luksuzne gradnje, sa baštom i garažom, ukupne unutrašnje površine od 870 m2. Cena na upit.

Vila je u potpunosti renovirana 2019. godine.

Rezidencijalna vila je samostojeća kuća sa baštom i garažom, na parcelama ukupne površine 1200 m2. Vila je luksuzne gradnje, sa izuzetno kvalitetnim materijalima prve klase i završnom obradom. Nisu potrebna ulaganja u pogledu renoviranja i enterijerskih radova.

Ukupna unutrašnja površina objekta je 870 m2, od čega prizemlje i sprat zauzimaju površinu od 625 m2.

Prizemlje je predviđeno za prijemni deo (reception area), a prvi sprat je privatni deo (spavaće sobe, radni kabinet i gostinski deo).

Prizemni unutrašnji deo je prijemni, ima 330 m2 i predstavlja atraktivni centralni prostor, u kome se nalazi ulazni trem, prostrani ulazni hol, garderoba, soba za goste, dnevni boravak (prijem), dnevna soba i salon, kamin, trpezarija, kuhinja i staklena bašta, sa predviđenim toaletom za goste. Prizemni spoljašnji deo ima dve spoljne terase od ukupno oko 100 m2, sa pogledom na zelenu površinu i bazen, koje se mogu koristiti za prijeme u bašti.

Na prvom spratu ukupne površine 295 m2, koji je predviđen za privatni deo, nalazi se prostrana galerija pov. 29 m2, glavna spavaća soba od 50m2, radni kabinet od 33m2, dve spavaće sobe od po 26m2 (dečije/gostinske), jedna manja spavaća soba od 6m2 i 3 kupatila, degažman, otvorena terasa od 46 m2 i dve lođe od ukupno 19 m2.

Objekat ima i suteren – podrumski prostor od 296 m2, koga čine garažni prostor, tehičke i pomoćne prostorije i zajedničke prostorije za rekreaciju.

Garažni prostor ima 82m2, te ispunjava mogućnost za parkiranje do 7 vozila, s tim što se i deo ispred garaže može koristiti za parkiranje dodatnih vozila.

Pored kuće, na parceli se nalazi i spoljašnji bazen površine 53 m2, koji je od armiranog betona, sa odgovarajućom hidroizolacijom i reflektorskom rasvetom. Sauna za šest osoba je izvedena po propisima i locirana pored bazena i tuševa.

Vila je opremljena svim potrebnim instalacijama - internet, video nadzor, telefon, daljinsko upravljanje kapijom, protivprovalne i protivpožarne instalacije, čime ispunjava visoke standarde u

pogledu sistema zaštite i obezbeđenja. Gromobranska instalacija sa uzemljena i izvedena u svemu po propisima. Ventilacija prizemlja i suterena je termostatski regulisana sa izbacivanjem ustajalog vazduha i pripremom i ubacivanjem svežeg vazduha. Na krovu je montirana toplotna pumpa za sistem grejanja i hlađenja, proizvođaca Viesmann. Rezervno napajanje grejanja je elektrokotlovima. Grejanje i hlađenje je termostatski kontrolisano, izvedeno fan coil aparatima, uz dodatak podnog grejanja u prizemlju i suterenu, uključujuci i garažu.

PREUZMI KATALOG