• Sazonova 4, Beograd, Republika Srbija
  • +381 (0)11 4233 204office@nkre.rs

PODRŠKA INVESTITORIMA

NK Real Estate Beograd nudi profesionalno savetovanje, individualna rešenja i podršku u oblasti - nalaženja lokacija, finansiranja, (iz)gradnje, uknjižbe, zaključenja ugovora i menadžmenta nekretnina u postupku realizacije projekata izgradnje stambenih i poslovnih objekata.

S tim u vezi, pružamo pravnu pomoć, odnosno advokatske i sve ostale pravne usluge radi rešavanja imovinsko pravnih odnosa, i pripremamo kompletnu dokumentaciju u cilju zaključenja ugovora o prodaji i kupovini, ugovora o zajedničkoj gradnji, ugovora o suinvestiranju, ugovora o deobi i svih drugih ugovora, punomoćja i dokumenata neophodnih za realizaciju projekata izgradnje objekata od strane investitora, a u cilju dobijanja lokacijskih uslova, građevinske dozvole, upotrebne dozvole i uknjiženja nekretnina.

ZAŠTO BAŠ MI?

Ukoliko želite da kupite ili prodate nekretninu, kupite lokaciju i izgradite nekretninu, da to uradite na efikasan, brz i jednostavan način, a da pri tome dobijete maksimalan mogući kvalitet za uložena sredstva, sa nama ćete imati profesionalan i siguran način da završite kompletan posao uz puno poverenje i odgovornost.

ŠTA VAM MI NUDIMO?

Nudimo kompletnu uslugu koja se odnosi na kupoprodaju nepokretnosti i rešavanje svih imovinsko-pravnih pitanja na jednom mestu.

NAŠ TIM

Naš tim poseduje široko stručno znanje i poznavanje lokalnog tržišta iz oblasti posredovanja i prodaje nekretnina, što mu omogućava da svojim klijentima ponudi najefikasnija rešenja i kompletan konsalting.