• Sazonova 4, Beograd, Republika Srbija
  • +381 (0)11 4233 204office@nkre.rs

O Nama

Više o nama

NK Real Estate doo Beograd je specijalizovana agencija za nekretnine koja pruža usluge u prometu nepokretnosti, kao posrednik u prodaji i kupovini stanova, kuća i lokacija na teritoriji Beograda. Imamo tim profesionalnih specijalizovanih agenata i konsultanata sa višegodišnjim radnim iskustvom. Registrovana smo Agencija u registru posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija pod brojem 934, sa licenciranim agentima za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti.

Pružamo i druge usluge pravnim i fizičkim licima u domenu pravnih i ekonomskih usluga, u postupku kupoprodaje nepokretnosti, zaključenja ugovora o prodaji, procene vrednosti nepokretnosti i projekata, uknjižbe nepokretnosti i rešavanja imovinsko-pravnih pitanja.

Nalazimo se na Vračaru, u mirnom delu Neimara. Lokacija, stručni kadar i koncept pružanja objedinjene usluge na jednom mestu, pogodni su kako za domaće, tako i za inostrane klijente.

Očekujemo da nas kontaktirate i uverite se lično o kvalitetu rada agencije NK Real Estate doo.

Drugi pričaju o nama

Stručnost i rešavanje svih imovinsko-pravnih pitanja su velika prednost koju pruža NK Real Estate investitorima koji se bave izgradnjom stambenih objekata.

Jokić Consult doo Beograd

Sve pohvale za izuzetno profesionalnu saradnju i pomoć oko realizacije projekta.

Smart gradnja doo Beograd

Kompletan tim NK Real Estate doo je izuzetno stručan i edukovan za poslove posredovanja u prometu nepokretnosti i agencija kvalitetno i sa visokim standardima obavlja posao posrednika.

Institut za nekretnine Beograd